´╗┐
Aktualno┼Ťci
´╗┐

PODZI─śKOWANIE ZA PRZEKAZANY 1% PODATKU NA RZECZ STOWARZYSZENIA CENTRUM REHABILITACYJNO-KULTURALNEGO "PROMYK" W GNIE┬ČNIE

"...dobroć drugiego człowieka, pozostaje w pamięci na zawsze..."

Pragniemy serdecznie podzi─Ökowa─ç wszystkim naszym darczy┼äcom, za przekazanie 1% podatku na rzecz naszego Stowarzyszenia, a tym samym wsparcia wielu os├│b niepe┼énosprawnych.

Dzięki Państwa pomocy, poprawimy warunki wielu osób cierpi±cych, strudzonych przez liczne choroby i poszkodowanych przez los.

Ka┼╝dy najmniejszy akt dobrej woli powoduje, ┼╝e nasza dzia┼éalno┼Ť─ç na rzecz os├│b niepe┼énosprawnych staje si─Ö potrzebna, a przy Pa┼ästwa wsparciu, mo┼╝emy jeszcze bardziej si─Ö rozwija─ç i swoj─ů opiek─ů ogarn─ů─ç wi─Ökszy kr─ůg potrzebuj─ůcychcych.

Zapewniamy, ┼╝e otrzymane ┼Ťrodki zostan─ů przekazane na dzia┼éalno┼Ť─ç statutow─ů naszego stowarzyszenia w tym zakup sprz─Ötu rehabilitacyjnego.

Mamy ┼Ťwiadomo┼Ť─ç, ┼╝e wielu ludzi potrzebuje pomocy, tym bardziej dzi─Ökujemy, ┼╝e okazali┼Ťcie j┬▒ w┼éa┼Ťnie nam.

Wszystkim, kt├│rzy nas wsparli jeszcze raz dzi─Ökujemy, i zapraszamy do korzystania z naszej oferty /zabieg├│w rehabilitacyjnych, fizykoterapii, gimnastyki, prelekcji prozdrowotnych/.

Pami─Ötaj─ůc o wszystkich darczy┼äcach, przekazujemy szczere pozdrowienia.

Prezes Stowarzyszenia

Halina Dyc

Witamy! :)

Mamy XXI wiek - "sie─ç sieci", czyli Internet rozwija si─Ö w zawrotnym tempie. Coraz wi─Öcej ludzi korzysta z tego, jak┼╝e po┼╝ytecznego, medium, kt├│re daje tak wiele mo┼╝liwo┼Ťci.
My tak┼╝e postanowili┼Ťmy zaistnie─ç w Sieci. Niniejszym oddajemmy do Pa┼ästwa u┼╝ytku ten oto serwis internetowy. Jest to dopiero swoisty pocz─ůtek naszego istnienia w Internecie. Mamy zamiar rozwija─ç ten serwis. B─Ödziemy wdzi─Öczni za wszelkie uwagi i propozycje odno┼Ťnie wygl─ůdu oraz funkcjonalno┼Ťci naszej witryny - w ko┼äcu tworzymy j─ů dla Was.

Jednocze┼Ťnie apelujemy do Wszystkich Ch─Ötnych o nawi┬▒znie kontakt├│w i proponujemy wsp├│┼éprac─Ö w r├│┼╝nych dziedzinach szczeg├│┼éowo opisanych na kolejnych podstronach.

Dzi─Ökujemy Pos┼éowi na Sejm RP - Tadeuszowi Tomaszewskiemu za okazan─ů pomoc, kt├│ra zaowocowa┼éa m. in. powstaniem tego oto serwisu. Zapraszamy tak┼╝e na Jego stron─Ö internetow┬▒ - www.tomaszewski.gniezno.pl.